Handelsbanken hållbar energi flashback

Handelsbanken Hållbar Energi – Sidan 11 – Flashback Forum

17 jan. 2022 — Ja, den har gått jäkligt starkt innan men det är för att framtiden ligger i fonden. Det är ingen bubbla, dock något övervärderad senaste tiden.

Handelsbanken Hållbar Energi – Flashback Forum

27 jan. 2021 — Grönenergi sektorn verkar vara i gungning just nu. Inte bara HHE. 1. Bolagen inom fonderna är monumentalt övervärderade 2. En Ev sektorsrotering …

Handelsbanken Hållbar Energi – Sidan 10 – Flashback Forum

6 juni 2021 — Hållbar Energi handlar om at dra nytta av en marknadstrend (vackert så), det har ingenting med miljö eller hållbarhet att göra.

Handelsbanken Hållbar Energi – Sidan 6 – Flashback Forum

3 mars 2021 — Nog för att den kanske åkt berg och dalbana i början på året. Eller om du förväntar dig förra årets utveckling och blir ledsen.

Handelsbanken Hållbar Energi – Sidan 7 – Flashback Forum

Hållbar energi är framtiden, men framtiden är inte sommaren 2021 utan decennier framåt. Men eftersom jag ändå inte ska ha degen förens då gör det mig …

Handelsbanken Hållbar Energi – Sidan 5 – Flashback Forum

24 feb. 2021 — Handelsbanken Hållbar Energi Fonder. … som bara ser det som en kortsiktig investering och vill rida på vågen så länge grön energi är hett.

Handelsbanken Hållbar Energi – Sidan 9 – Flashback Forum

12 apr. 2021 — Handelsbanken Hållbar Energi … Ovanligt tyst nu om HE. Är det för att de flesta dumpat fonden som en följd av den negativa utvecklingen eller är …

Handelsbanken Hållbar Energi – Sidan 8 – Flashback Forum

23 mars 2021 — Jag köpte på peaken. Så nu öser jag in pengar hela tiden för att sänka ned mitt snitt. Du har helt rätt. Det är en lång tid innan denna fond …

Handelsbanken Hållbar Energi – Sidan 4 – Flashback Forum

30 jan. 2021 — Jag har fem papper/fonder som jag fyller på varje månad, den månad blir det HHE. Men visst, jag har har inte en lågriskportfölj.

Handelsbanken Hållbar Energi – Sidan 2 – Flashback Forum

29 jan. 2021 — Sidan 2-Handelsbanken Hållbar Energi Fonder. … Grönenergi sektorn verkar vara i gungning just nu. Inte bara HHE.

Keywords: handelsbanken hållbar energi flashback